Agenda

Evenement details:

 • za
  23
  dec
  2017

  Lichtjesroute

  Heemtuin Muntendam

  Afbeeldingsresultaat voor lichtjesroute muntendam

  Na het overweldigend succes van 2015 en 2016 is de Baptisten gemeente te Muntendam, in combinatie met een groep van Hoogezand Beukemastraat, al weer begonnen met de voorbereidingen voor de lichtjesroute 2017.

  Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdagavond 23 december 2017. U kunt starten vanaf de sporthal Ruitershorn tussen half zes en uiterlijk half negen.

  Tijdens de lichtjesroute lopen in groepen een route die verlicht is met ongeveer 1000 glazen potten waarin een waxinelichtje brandt. Deze prachtige route loopt vanuit sporthal Ruitershorn naar Heemtuin Muntendam en onderweg wordt op verschillende plekken door middel van zang, toneelspel en muziek het kerstevangelie verteld. Elk jaar proberen we er iets nieuws aan toe te voegen, maar het verhaal van het kerstevangelie blijft hetzelfde.

  Na afloop van de route kunnen de deelnemers op vertoon van hun gekleurde start-armbandje gratis een kop koffie of thee krijgen bij de Heemtuin. Voor de kinderen is er ranja. Er staan bussen klaar om de deelnemers van de Lichtjesroute weer terug te brengen naar de sporthal.

  Deelname is gratis en geheel op eigen risico!

  De wandeling is niet geschikt voor mindervaliden, daar de wandeling plaatsvindt op onverharde wegen. De route is ongeveer 1,8 km. Honden zijn niet toegestaan tijdens de wandeling.

  Wel staan er op het einde van de route bij de Heemtuin op veler verzoek van de bezoekers een aantal melkbussen en mocht u toch uw dankbaarheid willen tonen kunt u daar geheel vrijblijvend een gift in deponeren voor de Baptisten Gemeente Muntendam.