Agenda

Evenement details:

 • za
  10
  mrt
  2018

  NL Doet

  11.00 - 16.00Heemtuin Muntendam

  Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

  Heemtuin Muntendam doet ook mee met NL doet. Op zaterdag 10 maart kunt u helpen met verschillende opdrachten in de Heemtuin.

  • Ruilkasten maken

  We willen graag twee ruil kasten maken voor in onze tuin. Eén met boeken en 1 met spullen. We zijn aangesloten bij het armoedepact van Midden Groningen en vinden dat we op deze wijze een leuke aanvulling en aansluiting kunnen maken voor de doelgroep die het moeilijk heeft.

  Doordat we laagdrempelig zijn hebben we veel bezoekers die weinig te besteden hebben en op deze wijze kunnen we iets betekenen. Hopelijk zullen de kasten ook door andere bezoekers worden gevuld en anders kunnen we hiervoor gebruik maken van onze kringloopwinkels.

   

  • Wegbewijzeringspalen

  Op onze locatie is veel te doen en te zien maar voor gasten nog niet duidelijk. Hiervoor willen we twee wegbewijzeringspalen maken. Voor en achter op het terrein een wegbewijzeringspaal zetten om onze gasten te informeren.

  Mensen die mee komen helpen worden op zaterdag centraal opgevangen in de grote kas. Koffie en thee staat klaar vanaf 10.30 uur. We willen graag rond 11.00 uur beginnen. Tussen de middag eten we een gezamenlijk (warme) lunch voorzien door ons!

  Voor meer informatie en of aanmelden kunt u kijken op http://www.nldoet.nl